29 augustus 2015

IJskar huren

IJskar huren

Een bruiloft, verjaardag, kinderpartijtje,schoolfeestje of wat anders te vieren? Of gewoon eens iets anders op de afdeling van je werk trakteren? Kies dan voor een ijskar van Gelato Con Amore!

Ons ambachtelijk gedraaide ijs gecombineerd met een van onze spontane ijsscheppers zullen van uw feest een onvergetelijke herinnering maken!

Zelf scheppen of liever dit door een leuke ijsschep(p/st)er laten doen? Ook dat is mogelijk! Bij uw bestelling geeft u zelf aan welke ijssmaken u in de ijskar wilt hebben.

De ijskarren zijn portable genoeg om zowel binnen als buiten neer te zetten en zijn voorzien van koelelementen welke het ijs gedurende de hele festiviteit koud kunnen houden.

Ons ambachtelijk gedraaide ijs gecombineerd met een van onze spontane ijsscheppers zullen van uw feest een onvergetelijke herinnering maken.

De ultieme marketing tool
Een ijskar is ook de ultieme manier om aandacht te vragen voor uw organisatie of product. De ijskarren kunnen met behulp van bestickering een boodschap van uw organisatie of product uitdragen. Vraag bij uw bestelling naar de marketing-mogelijkheden van onze ijskarren!

De ijskar is al te huur vanaf € 150,- incl ijs en personeel, een voorbeeld:

  • 2 smaken ijs naar keuze uit het volledige assortiment, voldoende voor 100 ijsjes met 1 bolletje of 50 ijsjes met 2 bolletjes
  • Voldoende hoorntjes, bakjes en lepeltjes
  • Servetjes
  • IJscoman/vrouw voor 1 uur

 

Heeft u specifieke wensen? Grotere evenementen? Dieet wensen? Een marketingcampagne? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

Telefoon: 0172 47 44 15
Email: info@gelatoconamore.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

IJSbar huren?
Wilt u ons heerlijke ijs ook eens thuis presenteren tijdens een BBQ, feestje of of andere gelegenheid? Huur dan onze ijsbar!

U kunt onze ijsbar makkelijk op een tafel plaatsen. Dankzij de isolatie kunt u het zo makkelijk 2 uur presenteren (niet vol in de zon natuurlijk). Vanzelf mag u zelf de smaken kiezen uit ons uitgebreide assortiment. De ijsbar is geschikt voor groepen tot ca. 75 personen. (Uit een bak ijs haalt u ca 50 bolletjes ijs).

Deze ijsbar past in bijna elke auto, dus makkelijk om zelf mee te nemen.

* Bij het huren van onze ijsbar moet vooruit worden betaald en is legitimatie verplicht.

voor tarieven:
IJSBAR met 2 bakken ijs met +/- 50 hoorntjes € 90,-
IJSBAR met 3 bakken ijs met +/- 75 hoorntjes €130,-
Prijzen zijn inclusief BTW en gebruik van 1 ijsschep (exclusief halen en brengen)

Borgsom ijsbar € 50,-
(indien de ijsbar de volgende dag wordt terug gebracht krijgt u de volledige borg terug, voor elke dag later (zondag niet meegeteld) gaat er € 10,- per dag af)

Bezorgkosten € 10,-
Extra hoorntjes € 0,20 per stuk

IJsbar